"Тоника СВ" с концерт в Стара Загора

Легендарната група "Тоника СВ" отново е заедно. За първи път след юбилейния концерт на Стефан Диомов в Зала № 1 на НДК групата тръгва из страната с поредица от концерти. Единият от тях е в Стара Загора на 31 август 2016 г. от 20:30 часа в Летния театър.

Публиката ще има уникалната възможност да чуе вечните хитове на групата "Здравей, как си, приятелю...", "Приятели", "Сутрин рано, вечер късно", "Ден след ден", "Един неразделен клас"...

Гласовете на Ваня, Милица, Ралица, Драго и Тео ще се слеят във вълнуваща хармония, за да доставят истинска наслада на любителите на хубавата българска музика. С тях на сцената ще излезе и бащата на групата Стефан Диомов, който само преди няколко месеца отбеляза своя 70-годишен юбилей с концерт на сцената в Зала № 1 на НДК. Именно там за първи път след 20 години раздяла уникалната за българия група "Тоника СВ", която десетилетия наред запази неподражаемия си стил, се събра отново.

Публиката в Стара Загора е сред първите извън София, която ще има удоволствието да се наслади на уникалното изживяване.

Билети за концерта се продават в Билетния център между Универсалния магазин и Музея на религиите. Телефон за контакти: 0888 468173.

FLAER TONIKA SZ

www.infoz.bg