Иван Бандаловски стана играч на Берое

Иван Бандаловски е новият играч на „Берое”

Иван Бандаловски е второто ново попълнение на "Берое" за 2018 г., след като на 16 януари подписа своя договор с клуба. Защитникът е привлечен като свободен агент, а за последно игра в кипърския "Анортозис". Иван Бандаловски е роден на 23 ноември 1986 г. в София.

Той е юноша на "Левски" (София), но на 17 години подписва своя първи професионален договор с "Литекс" (Ловеч), където записва 8 мача през есента на сезон 2004/05 г. След това е отдаден под наем в холандския "Фейенорд". През сезон 2006/07 г. се завръща в "Литекс" и играе в 11 срещи. В следващите две години се състезава за "Локомотив” (София), където има 43 мача и три попадения. През сезон 2010/11 г. Бандаловски става играч на ЦСКА (София), където за три години има 75 мача и отбелязва 3 гола. През 2013 г. преминава в белгийския "Льовен", където участва в 31 срещи. През 2014 г. Бандаловски става играч на сръбския "Партизан" и играе в 47 мача на "гробарите". През миналия сезон той беше играч на "Верея", където записа 12 двубоя и отбеляза 2 попадения. В началото на настоящата кампания Бандаловски беше играч на "Анортозис", където взе участие в 9 мача на тима.

Иван Бандаловски има 16 мача за националния отбор на България. Той е шампион и носител на Купата на Сърбия, носител на Купата и Суперкупата на България.

www.infoz.bg (Снимка: www.beroe.bg)

Теми:
24 mai
Нека носим с гордост в сърцата си великото дело на първоучителите, да съхраним за поколенията традициите и любовта към знанието и с оптимизъм да погледнем към бъдещето!
Да ни е честит най-светлият празник 24 май, да ни е честита писмеността!

Живко Тодоров
Кмет на община Стара Загора

jazz stara zagora 24