Световна рок звезда ще гостува в Стара Загора

Световна рок звезда ще гостува в Стара Загора

Вокалистът на Аксел Руди Пел (Axel Rudi Pell) – Джони Джоели (Johnny Gioeli) ще бъде специалната музикална изненада по време на петото издание на Beerфест в Стара Загора. Той има издадени над 40 албума, повече от 1500 концерта по целия свят, участвал е като хедлайнер на най-престижните рок фестивали в света.

Джоели ще се качи на сцената в компанията на българската рок група Еридан, за която в интервю през 2018 той заяви: “Еридан… Това е перфектната рок група!” .

eridan

Един от най-добрите и обичани рок гласове на нашето време Джони Джоели започва професионалната си музикална кариера, когато e едва на 11-годишна възраст. През 1998 г. легендарният немският китарист Аксел Руди Пел го кани за фронтмен на групата си и остават заедно до днес.

Джоели и Еридан ще зарадват хилядите си фенове от цялата страна на 7 септември в столицата на бирата, като се очаква петорката да се качи на сцената около 21:30 часа.

Тази година Вeerфестът – Стара Загора ще бъде с 5 дневна програма от 4 до 8 септември, с вход свободен за всички почитатели на хубавата музика и кехлибареното пиво. Организатори са Община Стара Загора и „Загорка” АД.

www.infoz.bg  www.infoz.bg

24 mai
Нека носим с гордост в сърцата си великото дело на първоучителите, да съхраним за поколенията традициите и любовта към знанието и с оптимизъм да погледнем към бъдещето!
Да ни е честит най-светлият празник 24 май, да ни е честита писмеността!

Живко Тодоров
Кмет на община Стара Загора

jazz stara zagora 24