Над 100 творби участваха в конкурса Коледни вълшебства на Община Стара Загора

Над 100 творби участваха в конкурса „Коледни вълшебства“ на Община Стара Загора

Над 100 творби на малки и големи се включиха в първия по рода си онлайн конкурса на тема „Коледни вълшебства“, организиран от Община Стара Загора. Най-малкият участник е едва на 9 месеца, а най-възрастният е на 55 години. „Получихме много красиви, пъстри и различни произведения.

Всички бяха заредени с много положителна емоция. Участниците с ентусиазъм ни изпращат рисунки, апликации, авторски стихотворения и различни коледни украси“, споделят организаторите от отдел „Култура и туризъм“.

В надпреварата се включиха малки и големи от различни краища на България. Има творби от Горна Оряховица, Шумен, Пазарджик, Пловдив, София и Бургас. Най-активни с предложения са старозагорци. Всички са публикувани на официалната фейсбук страница на отдела „Култура и туризъм“ към Община Стара Загора по реда на тяхното постъпване.

„Благодарим всички участници, за невероятните творби, с които създавате празнично настроение на всички. Огромният интерес към конкурса „Коледни вълшебства“ е разбираем, защото всеки от нас - малък или вече пораснал, вярва в чудеса и има нужда от вълшебства“ - казват още организаторите.

Експертно жури ще оцени и отличи най-добрите творби като голямата награда е магичен коледен сет, а всички участници ще получат грамоти. Имената на наградените ще бъдат публикувани във фейсбук страницата на отдел „Култура и туризъм“, както и на сайта на Община Стара Загора в дните преди Коледа.

www.infoz.bg  www.infoz.bg

Теми: