Кметът на Стара Загора Живко Тодоров с награда за отличен социален диалог

Кметът на Стара Загора Живко Тодоров с награда за отличен социален диалог

Кметът на Община Стара Загора Живко Тодоров беше удостоен с Грамота за отличен социален диалог от Синдикат „Образование“ към Конфедерацията на труда „Подкрепа“. Наградата му беше връчена от адвокат Владимир Стойчев, председател на синдикалната структура на „Подкрепа“ в Стара Загора.

„Имам привилегията да Ви връча тази грамота, тъй като с Вас работим много ползотворно. В тези не леки времена за българското образование с общи усилия вървим напред“, каза при връчването адвокат Стойчев.

От своя страна кметът благодари за честта да получи това отличие като припомни, че през следващата година предстои обновяване на няколко училища в Стара Загора. Предстои ремонт на Средно училище „Васил Левски“, Средно училище „Христо Ботев“, Второ основно училище „Петко Славейков“, допълни градоначалникът. „Стараем се да реновираме всички училища и образователни институции, за да създадем отлични условия на учениците и учителите“, категоричен е Тодоров.

Кметът обясни, че в момента се работи усилено за изграждането на сградата на Професионална гимназия по компютърни науки и математически анализи. От думите му стана ясно, че предстои изграждането и на общежитие към училището, което ще спомогне за утвърждаването на гимназията като национално училище.

 

www.infoz.bg  www.infoz.bg

24 mai
Нека носим с гордост в сърцата си великото дело на първоучителите, да съхраним за поколенията традициите и любовта към знанието и с оптимизъм да погледнем към бъдещето!
Да ни е честит най-светлият празник 24 май, да ни е честита писмеността!

Живко Тодоров
Кмет на община Стара Загора

jazz stara zagora 24

На подобна тема