ЦИЕС представя своите дейности на собствен щанд на Пловдивския панаир

Център за изпитване и европейска сертификация (ЦИЕС) ще участва със свой щанд в 75-ото издание на Международния технически панаир в Пловдив. Екипът на ЦИЕС кани всички посетители на панаира и своите клиенти и партньори да посетят щанда в Трета палата, който е с номер 3К3. Изложението се провежда в дните от 19 до 24 септември 2022 г.

CTEC

По време на изложението експертите на Центъра ще отговорят на въпроси, свързани с изискванията за безопасност към техническите продукти; ползите от енергийното обследване на сгради и промишлени системи; сигурността на работното място и на съоръженията, които се използват; сертификацията на системи за управление; възможностите за повишаване на квалификацията на работниците и служителите в конкретно предприятие и по други теми, свързани с дейността на дружеството.

След двугодишно прекъсване Международен технически панаир Пловдив подновява своите есенни изложения и се очаква интересът да е голям.

През 2022 г. Център за изпитване и европейска сертификация – Стара Загора отбеляза своя 20-годишен юбилей. През пролетта на тази година ЦИЕС откри нова лаборатория за изпитване на лични предпазни, която е първата по рода си в България. Освен нея дружеството извършва дейности и в други три свои лаборатории за изпитване: на строителни продукти; за реакция на огън и на машини и електрически съоръжения.

 

www.infoz.bg  www.infoz.bg

24 mai
Нека носим с гордост в сърцата си великото дело на първоучителите, да съхраним за поколенията традициите и любовта към знанието и с оптимизъм да погледнем към бъдещето!
Да ни е честит най-светлият празник 24 май, да ни е честита писмеността!

Живко Тодоров
Кмет на община Стара Загора

jazz stara zagora 24

На подобна тема