ЦИЕС представя своите дейности на собствен щанд на Пловдивския панаир

Център за изпитване и европейска сертификация (ЦИЕС) ще участва със свой щанд в 75-ото издание на Международния технически панаир в Пловдив. Екипът на ЦИЕС кани всички посетители на панаира и своите клиенти и партньори да посетят щанда в Трета палата, който е с номер 3К3. Изложението се провежда в дните от 19 до 24 септември 2022 г.

CTEC

По време на изложението експертите на Центъра ще отговорят на въпроси, свързани с изискванията за безопасност към техническите продукти; ползите от енергийното обследване на сгради и промишлени системи; сигурността на работното място и на съоръженията, които се използват; сертификацията на системи за управление; възможностите за повишаване на квалификацията на работниците и служителите в конкретно предприятие и по други теми, свързани с дейността на дружеството.

След двугодишно прекъсване Международен технически панаир Пловдив подновява своите есенни изложения и се очаква интересът да е голям.

През 2022 г. Център за изпитване и европейска сертификация – Стара Загора отбеляза своя 20-годишен юбилей. През пролетта на тази година ЦИЕС откри нова лаборатория за изпитване на лични предпазни, която е първата по рода си в България. Освен нея дружеството извършва дейности и в други три свои лаборатории за изпитване: на строителни продукти; за реакция на огън и на машини и електрически съоръжения.

 

www.infoz.bg  www.infoz.bg

Можете да следите съдържанието на сайта чрез нашите социални канали:


Telegram каналКанала ни в Telegram

Х каналЕмисията в Х

facebook канал навини Стара ЗагораСтраницата ни във Facebook

viber Стара ЗагораКанала ни във Viber

 

На подобна тема