В Стара Загора ще се провеждат безплатни обучения по предприемачество

Безплатни обучения по предприемачество ще се проведат в Стара Загора

Екипът на Агенция за регионално икономическо развитие – Стара Загора стартира безплатни обучения по предприемачество. Целта е да се предостави възможност на хора, които искат да развиват собствен бизнес да получат мотивация, първоначалните знания и да усвоят ключовите умения, с които да създадат фирма и да я управляват.

Агенция за регионално икономическо развитие – Стара Загора предлага обучения, разделени на следните 9 модула:

• Вие като предприемач – мотивация на предприемача, избор на бизнес идея
• Бизнес план, бизнес идея, маркетингов план
• Елементи на успешния бизнес план
• Форми на търговска дейност – коя е най-подходяща за вашата бизнес идея.
• Персонал, правни отговорности, застраховка
• Финансово планиране на бизнеса
• Капитал и видове източници
• Стартиране на бизнеса
• Социално предприемачество.

Обученията ще се водят от експерти в различни области, които ще подходят индивидуално към всеки, който желае да реализира своята бизнес идея и се включи в обученията. Обучителната група започва занятия на 21 януари 2019 г., като местата са ограничени до десет. Обучението ще е с продължителност от 5 дни и ще бъде целодневно.

За участие в него предимство ще бъде давано на младежи до 29 години, които са безработни или неактивни. В обученията могат да се включат и работещи. Освен обучения по предприемачество, бъдещите предприемачи ще имат възможност да получат индивидуална безплатна консултация за своята бизнес идея.

Желаещите могат да направят заявка на имейл Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. или на Facebook страницата на Агенция за регионално икономическо развитие – Стара Загора. За повече информация: Венелин Добрев, 0876 001 840.
Обученията и консултациите се осъществяват в рамките на проект "Създаване на условия за развитие на предприемачеството в Югоизточния район", финансиран по Оперативна програма "Развитие на човешките ресурси 2014 – 2020 г.”.

www.infoz.bg  www.infoz.bg

24 mai
Нека носим с гордост в сърцата си великото дело на първоучителите, да съхраним за поколенията традициите и любовта към знанието и с оптимизъм да погледнем към бъдещето!
Да ни е честит най-светлият празник 24 май, да ни е честита писмеността!

Живко Тодоров
Кмет на община Стара Загора

jazz stara zagora 24

На подобна тема