Живко Бончев е новият управител на рудник „Трояново - север”

С решение на Съвета на директорите на „Мини Марица-изток“ ЕАД, Живко Бончев Желев е назначен за управител на рудник „Трояново – север“. Назначението влиза в сила след вписване в Търговския регистър при Агенцията по вписванията.

Живко БончевТой е роден на 16 октомври 1970 година. Завършил е Висшето транспортно училище „Тодор Каблешков“ - София по специалност „Инженер оператор в транспорта“, има бакалавърска степен “Инженер по транспорта“ и магистърска степен по технология и управление на транспорта.

Над 23 години от трудовата биография на Живко Бончев са свързани с „Мини Марица-изток“ ЕАД. Постъпва в рудник “Трояново – север“, където заема различни позиции. Над шест години работи в управлението на дружеството, като почти през целия период е ръководител на отдел „ЖП транспорт“ до назначаването му за управител на рудник „Трояново – север“. Занимава се активно с обществена дейност.

www.infoz.bg  www.infoz.bg

24 mai
Нека носим с гордост в сърцата си великото дело на първоучителите, да съхраним за поколенията традициите и любовта към знанието и с оптимизъм да погледнем към бъдещето!
Да ни е честит най-светлият празник 24 май, да ни е честита писмеността!

Живко Тодоров
Кмет на община Стара Загора

jazz stara zagora 24

На подобна тема